در هفتمین جشنواره ملی انار در اصفهان مطرح شد
انتقاد حجت از سیاسیکاری دولت قبل در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری
قائممقام سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: در سالهای اخیر سازمان میراث فرهنگی کشور از حوزه فعالیت اصلی خود به کلی خارج شده اما باید گفت ریشه و هویت شاخص مردم ایران، میراث فرهنگی آنها است.
قائممقام سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: در سالهای اخیر سازمان میراث فرهنگی کشور از حوزه فعالیت اصلی خود به کلی خارج شده اما باید گفت ریشه و هویت شاخص مردم ایران، میراث فرهنگی آنها است.
به گزارش راسخون به نقل از تسنیم از اصفهان، مهدی حجت در هفتمین جشنواره ملی انار در بادرود اظهار کرد: باید با گامهای بلند این جشنوارهها را به جایگاه عالی و رفیعی که شایسته آن بوده، برسانیم زیرا گرچه این بخش در زمینه تولید بهترین انار را از لحاظ برخورداری از طعم و مزه در کل کشور دارد، اما به دلیل نگاه کوتاهمدت و دامنه محدود، آن گونه که باید از این امر استفاده نشده و در حاشیه قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه برای رونق صنعت انار در بادرود باید برنامه کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت تعریف و با یک مدیریت یکپارچه اجرایی شود، تصریح کرد: باید توجه داشت هدف از جشنوارهها تنها جذب گردشگر نیست بلکه باید انار نادری بادرود به عنوان یک جزء از اصل فروش باشد.
قائممقام سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور از هدفگذاری گردشگر به عنوان اصل دیگر صنعت گردشگری نام برد و بیان کرد: در این بخش نیز در منطقه بادرود هنوز تعریف کاملی صورت نگرفته و به جایگاهی که باید و شاید نرسیده است، گرچه هزینههای زیادی انجام شده اما بهرهبرداری شایستهای از آن محقق نشده زیرا تنها گردشگر برای مدت کوتاهی در شهر میماند و برنامه دیگری وجود ندارد.
وی با بیان اینکه برگزاری جشنوارههای فرهنگی همانند انار در مناطقی شبیه بادرود میتواند سبب رونق صنعت گردشگری این مناطق شود، افزود: رفتو آمدهای گردشگران از خارج از منطقه و حتی استان و در قالبهای مختلف، توانمندیهای این خطه از کشور را در زمینههای گوناگون نشان میدهد.
حجت خاطرنشان کرد: وقتی جشنوارهای در ابعاد ملی با این کیفیت و وسعت در این بخش برگزار میشود و میهمانان مختلف وارد این منطقه میشوند، سبب رونق اقتصادی شده و این میهمانان بهترین سفیران فرهنگی برای معرفی هرچه بهتر بادرود در داخل و خارج از کشور هستند.
وی بیان کرد: در سالهای اخیر سازمان میراث فرهنگی کشور از حوزه فعالیت اصلی خود به کلی خارج شده است اما باید گفت ریشه و هویت شاخص مردم ایران میراث فرهنگی آنها بوده و هر آنچه در گذشته و حال توسط مردم این سرزمین انجام میگیرد در مقوله میراث فرهنگی تعریف میشود.
قائممقام سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با بیان اینکه امروز وظیفه اصلی این سازمان جستجوی ریشههای فرهنگی کشور، حفاظت و معرفی آنها است، تصریح کرد: میراث فرهنگی از سرمایههای عظیم ملت ایران بوده و تنها راه بقای این ملت که بر سر چهارراه فرهنگی قرار گرفته و از هر طرف مورد حمله رهبران متخاصم جهان غرب است، اتصال به ریشه و اصل خود به شمار میرود.
حجت با اشاره به ظرفیتهای بالای گردشگری در بادرود اضافه کرد: گردشگری به معنای واقعی در زیارتگاه فلات مرکزی ایران نمود پیدا میکند که متاسفانه از این ظرفیت به طور کامل استفاده نشده است.
/111/
تازه های اخبار
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}